Systeembeheer

Bij Unissent is het belangrijk dat uw netwerk altijd voldoende beschikbaar is. U rekent er immers op dat u vooruit kunt met uw onderneming en ook uw cliënten verwachten uw uiterste inspanning. Bij storing en defecten kunnen u en uw medewerkers niet werken. Goed systeembeheer voorkomt defecten en lost storingen snel op, wat tijd, geld en vaak veel ergernis voorkomt.

Systeembeheer door Unissent wordt binnen elke onderneming, groot of klein, op een uitgekiende manier ingevuld. Het uitgangspunt is altijd dat uw systemen blijven draaien, waarbij we oponthoud tot een minimum proberen te beperken. Door proactief uw systeem te monitoren maken wij dit alles mogelijk.

Voor veel, met name kleine, MKB bedrijven is een eigen systeembeheerder vaak geen betaalbare oplossing. De maandelijkse arbeidskosten overstijgen de anders te maken ICT-kosten vaak sterk. Unissent biedt u de mogelijkheid om met ons RemoteManagement uw organisatie in de gaten te houden en waar nodig bij te sturen. Een proactieve benadering zorgt ervoor dat we problemen signaleren en oplossen, vaak voordat u er erg in heeft!

Monitoring

Via ons RemoteManagement systeem krijgen wij voortdurend informatie over uw ICT omgeving. Op belangrijke plaatsen kunnen we waarschuwingen koppelen aan gebeurtenissen waardoor we snel en doeltreffend kunnen reageren, vaak zelfs zonder dat u er iets van merkt. Achteraf hoort u dat het probleem al is verholpen. Een veilig gevoel dus.

Proactief beheer

Het voorkomen van storingen is dé beste manier om downtime te voorkomen. In onze samenwerking zullen we dan ook proberen de risico's binnen de onderneming in kaart te brengen. Waar mogelijk brengen we redundantie aan en bespreken de risico's wanneer uitval niet te voorkomen is. Zo kunnen we samen extra maatregelen nemen om dit soort defecten toch op te lossen.