Spamfiltering

Antispam en antivirus van Unissent: eenvoudig en doeltreffend!

Unissent levert voor spamfiltering de dienst van SpamExperts. Eenvoudig maar doeltreffend doet deze wat u er van verwacht: uw mailbox blijft gegarandeerd schoon.

Ongewenste e-mail (spam) is vervelend en een groot probleem voor bedrijven. Uw medewerkers zijn namelijk veel kostbare tijd kwijt met het lezen en verwijderen van spam. Daarnaast kunnen de ongewenste e-mails ook nog eens schadelijke virussen bevatten. Vaak met alle gevolgen van dien. Geen spam ontvangen is dan ook de wens van veel bedrijven. Proserve levert een eenvoudige maar doeltreffende antispam oplossing: uw e-mail wordt gescand voordat deze uw e-mailserver bereikt.

Antispam en antivirus, uw mailbox blijft schoon

Met de antispam oplossing van Proserve maakt u simpel en effectief een einde aan de dagelijks binnenkomende ongewenste e-mails. De Proserve antispam oplossing scant de e-mail voor dat deze naar uw e-mailserver wordt doorgestuurd. De e-mail die op uw e-mailserver binnenkomt zal in het vervolg "schoon" worden afgeleverd. Via ons customer care systeem kunt u zelf instellen hoe streng uw e-mail wordt gefilterd. Zo raakt uw e-mail nooit vermist!